zwijnentegenlicht 02

Wildspeurtochten

Bij deze gezellige wildspeurtocht gaat u samen met mij op zoek naar het Veluwse wild. Het is iedere keer weer een avontuur!

Lees meer
GR 21-09-2015_095

Bronst burltocht

Van september tot begin oktober is de paartijd van de edelherten.De mannelijke dieren burlen in de nachtelijke uren om indruk te maken.

Lees meer
_DSC0290

ATB tochten

De Veluwe met zijn bossen en heidevelden is een uitdaging voor velen om te verkennen per ATB. U gaat met mij een schitterende ATB tocht maken.

Lees meer
2012-08-29 Paden kroondomein met bloeiende hei 009

Boswandeling

Al wandelend wordt u gewezen op alle wetenswaardigheden die de Veluwse natuur rijk is. Hoe ruikt het bos en wat is er te horen? Waar eten en slapen de dieren?

Lees meer
2007 11 04 Beuken herfst 019

Bosfietstocht

Het gehele jaar zijn de Veluwse wouden schitterend om te verkennen op de fiets.U komt op de mooiste plekjes waar u anders waarschijnlijk niet zou komen.

Lees meer
hut_1

Verscholen dorp

Een wandel- of fietstocht naar het verscholen dorp in de bossen bij Vierhouten.
Het verscholen dorp heeft in de oorlogs jaren onderdak geboden aan tientallen onderduikers.

Lees meer
gras winter sfeer 018

Veluwse schemertocht

Tijdens deze wandeling neem ik u mee in de late avonduren door de donkere Veluwse nacht. Tijdens de tocht laat ik u genieten van de rust en stilte van de Veluwse bossen.

Lees meer
Veluwemeer

Veluwemeer tocht

Wandelend of per fiets doorkruisen we weilanden, akkertjes, boerenslootjes, rietkragen om dan te arriveren in het oude vesting stadje Elburg.

Lees meer